Vanliga frågor


Måste jag ha Facebook för att skapa sidor?

Ja, du behöver ett Facebook-konto för att logga in på Vegosvar. Vi använder oss däremot bara av din offentliga profil på Facebook för att verifiera dig som person. Du kan vara helt anonym när du postar nya sidor och ingen av dina facebookvänner kommer veta att du skapat konto här, så vidare du inte berättar det för dem såklart.


Jag vill vara anonym på Vegosvar, hur gör jag?

Det ställer du in när du skapar en sida. Du kan även välja att redigera din signatur om du önskar byta namn och profilbild.


Någon har skapat en sida för min restaurang eller butik, hur ändrar jag den?

Så länge sidan inte är låst av en moderator har du möjlighet att ändra sidan. Det gör du genom att välja Redigera sida inne på sidan. Då kommer även författaren till sidan att meddelas om att sidan har ändrats.


Kan vem som helst redigera mina sidor?

Ja, på så sätt blir det lättare för andra att bidra till innehåll och källhänvisningar. Lite som Wikipedia helt enkelt. Du kommer alltid att meddelas om din sida har ändrats. Alla versioner av din sida sparas dessutom så att du enkelt kan hoppa tillbaka om något blivit fel.


Hur låser jag en sida från att redigeras?

Om en sida är tidlös eller av annan anledning inte bör kunna redigeras finns det anledning att låsa den. Det väljer du antingen när du skapar en sida (endast för platser & produkter) eller genom att rapportera sidan du önskar låsa. En moderator kommer då att se över ärendet.