Sekretesspolicy

När du använder Vegosvar samlar vi olika uppgifter, nedan förklarar vi vilken information vi använder, varför och hur de används.

Cookies

Vegosvar använder sig av kakor för att förbättra användarupplevelsen. För att kunna logga in på Vegosvar sparar vi en kaka i din webbläsare. Den här kakan används för att vi ska veta att du är inloggad.

Google Analytics

Vegosvar använder webbanalysverktyget Google Analytics för att samla in statistik om hur Vegosvar används. Informationen som samlas in är helt anonym och har ingen koppling till din person eller ditt konto på Vegosvar.

Vegosvar förbehåller sig rätten att tillhandahålla den anonyma statistiken till en tredje part. Information som kan lämnas ut inkluderar, men är inte begränsad till:

  • Sökningar på ett visst nyckelord, företag eller produktnamn
  • Sidvisningar
  • Registrerade röster
  • Registrerade gillningar 1
Den här informationen hjälper företag så som restauranger, butiker och produkttillverkare att se pågående och kommande trender, intresse och på så sätt avgöra hur deras företag tas emot av Vegosvars användare.

Om du önskar att inte delta i insamlingen av statistik rekommenderar vi att du installerar webbläsartillägget Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Facebook

För att logga in på Vegosvar behöver du ett Facebook-konto. Vi använder din Publika profil för att skapa ett konto på Vegosvar åt dig. Den information vi sparar på Vegosvar är:

  • Namn
  • Användar ID
  • Profilbild

Om du väljer att avsluta ditt konto på Vegosvar tas ovanstående uppgifter bort från Vegosvars servrar. För att upphäva tillgången till ditt Facebook-konto se Avslutande av tjänst nedan. Vi använder oss inte av dina uppgifter om du inte använder Vegosvars tjänser.

OBS! Vegosvar begär aldrig tillgång till ditt lösenord, e-postadress eller liknande och kommer aldrig att efterfråga eller lagra den informationen.

Platstjänster

Vegosvar erbjuder att hämta din nuvarande position för att förbättra användarupplevelsen. Denna tjänst används till exempel när du använder en karta. Om din webbläsare stödjer platspositionering visas en dialogruta i din webbläsare som anger att vi vill använda din nuvarande position.

För bästa användarupplevelsen rekommenderar vi att du ger Vegosvar tillåtelse att använda din nuvarande position. Önskar du att inte tillhandahålla din position eller om din webbläsare inte stödjer platspositionering går det såklart lika bra att använda Vegosvar ändå.

Insamlad information

Den information som vi samlar in när du använder Vegosvar är för att förbättra din användarupplevelse. Dina personliga uppgifter säljs, överlåts eller på andra sätt tillhandhålls aldrig till en tredje part.

När du använder dig av Vegosvar samlar vi in anonym statistik kring användandet av Vegosvar som kan komma att tillhandahållas en tredje part. Den här informationen kan inte kopplas till din person eller ditt konto. Om du inte önskar att vara med i insamlingen av anonym statistik kan du välja att inte delta. Se sektionen Google Analytics

Avslutande av tjänst

Om du inte längre önskar använda Vegosvars tjänster och vill ta bort informationen som finns lagrad hos Vegosvar gör du följande:

Om du registrerat ett konto på Vegosvar