Vegosvar

Om Vegosvar

Det ska vara enkelt att göra medvetna val i vardagen. På den grunden skapade vi den plattform som Vegosvar är idag. Kunskapsdatabasen växer varje dag tack vare våra medlemmar, så att du enkelt ska få svar på dina frågor och hitta rätt.

Det är viktigt med en folkbildning som främjar bättre livsstilar. Vilken mat vi väljer är bara en liten del i det stora hela, men det gör mycket för oss, djuren och miljön. Vegosvars mål är ett hållbart Sverige utan animaliska livsmedel.

Teknik & utveckling

Vegosvar ligger på Github licencerat under CC0 och är öppen för alla att använda. Om du vill lämna feedback eller vara en del av Vegosvar så kan du höra av dig till kontakt@vegosvar.se.

Andra tjänster

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till de fantastiska hemsidor och tjänster som varje dag underlättar för vegointresserade, bland annat Veganistan.se som har kartlagt större delen av Sveriges alla veganska restauranger och butiker. Sedan finns även Vegansök.se, en söktjänst för veganska livsmedel. Djurens Rätts app Djurvänligt är också en klockren app för att hitta schyssta livsmedel. Det är dessa typer av tjänster som gett inspiration till utvecklingen av Vegosvar.

Kontakta oss

kontakt@vegosvar.se

Medverkande

Per Lööv
Designer

Andreas Ekström
Utvecklare

Tobias Järvelöv
Utvecklare

Jeremy Gallant
Utvecklare

Joel Andersson
Fotograf

Tony Ulin
Kommunikation